CURS FUNDAMENTELE PSIHOPEDAGOGIEI SPECIALE

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2010

Autor: Lavy J.

Pret: 80 credite

Numar pagini: 92

Tip fisier: zip

Marime fisier: 585 kb

5 (1 review)

1.2. Conditionari si cunostinte prerechizite
Nu exista conditionari pentru inscrierea la acest curs. Este recomandata parcurgerea temelor din cadrul disciplinei Fundamentele psihopedagogiei speciale. in totalitatea lor, aceste cunostinte prerechizite vor fi utile pentru achizitionarea cunostintelor si pentru elaborarea lucrarilor de evaluare ce incheie fiecare modul, respectiv in promovarea examenului de evaluare finala.
 
1.3. Descrierea cursului
Obiectivele cursului si seminarului
Cursul si seminarul abordeaza principalele aspecte privind etiologia, tipologia si caracteristicile dizabilitatilor cognitive, senzoriale si motorii, precum si cele referitoare la unele tulburari comportamentale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS FUNDAMENTELE PSIHOPEDAGOGIEI SPECIALE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Fundamentepsihopedagogie speciala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan