Curs Principiile integrarii si orientarea scolara si profesionala

Incarcat la data: 04 Decembrie 2009

Autor: Pop Ioana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

Daca definim OSP ca fiind o actiune pedagogica destinata asigurarii unui echilibru permanenet intre cerintele scolii si elevi, atunci ea devine o actiune de conducere, de indrumare a elevului in forme diferentiate de scolarizare, avandu-se in vedere asigurarea conditiilor optime de formare, in functie de caracteristicile sale intelectuale, fizice, psiho-comportamentale, etc.
In procesul  educativ-formativ se impun cerinte adaptative atat din partea elevului cat si scolii. Şcoala isi poate atinge obiectivele specifice numai in situatiile in care copilul reuseste sa raspunda, in suficienta masura, solicitarile nivelului si formei respective de instruire si educatie. Anca, M., (1998) opiniaza ca acest fapt determina organizarea diferentiata a tipurilor de scoli sau clase precum si organizarea invatamantului in clase sau tipuri de scoli ierarhizate. Din acest proces nu trebuie sa lipseasca OSP.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Principiile integrarii si orientarea scolara si profesionala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROFESIONALAorientarea scolaraprincipiile comunicariicurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan