Curs Psihologia sportiva

Incarcat la data: 11 Decembrie 2009

Autor: Posmac Sergiu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

Monitorizarea psihologica in sportul de inalta performanta reprezinta evaluarea obiectiva, in timp util, a raspunsului psihologic al sportivului la antrenament prin investigari realizate pe parcursul desfasurarii procesului de pregatire.
Ea are ca scop optimizarea pregatirii si cresterea performantelor sportive prin: cunoasterea particularitatilor psihoindividuale ale sportivilor, consilierea antrenorilor in privinta particularitatilor sportivilor, compararea diferitelor etape de pregatire din punctul de vedere al efectelor psihologice, cunoasterea evolutiei componentelor psihologice care contribuie la cresterea performantelor sportive, localizarea unor erori si a cauzelor esecurilor in antrenament sau competitii si stabilirea necesitatilor de interventie psihologica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Psihologia sportiva". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MONITORIZAREpsihopedagogie specialaconsiliere psihologica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...