Curs Psihopedagogie speciala

Incarcat la data: 19 Noiembrie 2009

Autor: Nistor Gheorghe Mihai

Pret: 80 credite

Numar pagini: 267

Tip fisier: zip

Marime fisier: 632 kb

Aceasta lucrare are destinatia expresa de a constitui suport de curs pentru studentii specializarii Psihologie. Din acest motiv ne-am concentrat eforturile pentru surprinderea aspectelor psihologice in abordarea persoanelor cu dizabilitati sau alte nevoi speciale. Astfel cititorii vor remarca aici aspecte ce vizeaza terminologia specifica domeniului, evaluarea psihologica, structurarea personalitatii persoanelor cu dizabilitati, etiologie, forme, simptomatologie si specificul compensarii diferitelor forme de deficiente sau tulburari.
Structura cartii respecta programa analitica a cursului. Nuantarea tematicii si elementele cu caracter aplicativ se va realiza in cadrul activitatilor de seminar.
in ceea ce priveste continutul cartii, acesta este in conformitate cu ceea ce se realizeaza si la alte universitati din tara. Trebuie sa mentionam ca sursele principale de informatie reprezinta lucrarile publicate de-a lungul anilor de catre fosti si actuali profesori ai Universitati din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Ştiintele Educatiei, Catedra de Psihopedagogie speciala. Acest lucru se datoreaza evident faptului ca ne-au format in acest spirit stiintific fie prin faptul ca ne-au fost sau ne sunt profesori, colegi, colaboratori in activitati de cercetare si prieteni.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Psihopedagogie speciala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: psihopedagogie speciala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan