Logopedie

Incarcat la data: 26 Ianuarie 2010

Autor: Georgiana Petrescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 60

Tip fisier: zip

Marime fisier: 123 kb

Obiectivele cursului

Prin tematica cursului se urmareste pregatirea teoretico-metodologica a studentilor sectiei de Psihopedagogie Speciala. Ne propunem sa le transmitem informatii privind conceptul de tulburare de limbaj si formele acesteia; elemente de fonetica articulatorie si acustica; modalitati de organizare a muncii logopedice (depistare, examinare si diagnosticare); etiologia, simptomatologia si terapia tulburarilor de limbaj.

Tematica cursului

1.Elemente de psihofiziologie si  fonetica articulatorie si acustica.
a)organizarea corticala si componentele limbajului
b)teorii ale achizitiei limbajului
c)stadiile achizitiei limbajului
d)aparatul vorbirii;
e)teorii despre fonatie;
f)elemente de fonetica articulatorie;
g)elemente de fonetica acustica;
h)ortofonia
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Logopedie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LOGOPEDIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan