Conceptual Foundations of International Politics

Incarcat la data: 19 Aprilie 2011

Autor: Admin

By Lisa Anderson - Columbia University
Licence: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0

Course Description:
Under the guidance of Professor Lisa Anderson, Conceptual Foundations of International Politics is a graduate course at Columbia's School of International and Public Affairs which examines many of the central concepts, theories, and analytical tools used in contemporary social science to understand and explain international affairs.
Lectures:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Source: http://academicearth.org/courses/conceptual-foundations-of-international-politics-graduate

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Conceptual Foundations of International Politics". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan