Curs Drept diplomatic si consular

Incarcat la data: 07 Decembrie 2009

Autor: alina_20

Pret: 100 credite

Numar pagini: 153

Tip fisier: zip

Marime fisier: 901 kb

1 (1 review)

Dreptul diplomatic cuprinde totalitatea normelor juridice care guverneaza statutul organelor diplomatice sau totalitatea regulilor de drept international care se refera la organizarea, sarcinile, competenta si statutul organelor pentru relatiile externe.


Dreptul diplomatic este definit in doctrina ca o ramura a dreptului international public care are ca obiect normele si practica ce reglementeaza relatiile externe ale statelor si ale altor subiecti de drept international sau ca fiind acea parte a dreptului international care stabileste regulile practicii relatiilor externe ale statelor intre ele, ori ca o ramura a dreptului international public care reglementeaza infiintarea, functionarea si statutul juridic, precum si desfiintarea organelor relatiilor internationale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Drept diplomatic si consular". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSistorie relatii internationaledrept diplomatic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan