Curs Integrare europeana 1

Incarcat la data: 18 Noiembrie 2009

Autor: irina andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 52

Tip fisier: zip

Marime fisier: 244 kb

5 (1 review)

Notiunea de integrare provine din latinescul integro, integrare respectiv integratio care inseamna a pune la un loc, a reuni mai multe parti intr-un tot unitar sau in vederea constituirii unui intreg, a restabili, a intregi; in aceasta situatie, partile constitutive devin parti integrante.
Preluat initial din matematica, termenul de integrare a capatat o larga utilizare in diferite domenii ale stiintelor socio-umane, inclusiv stiintele economice, acoperind o gama foarte larga de procese si fenomene.
Dupa Concise Oxford Dictionary si Chambers Essential Dictionary, integrarea este combinarea partilor intr-un intreg si uniunea este un intreg rezultat din combinarea unor parti ori a unor membri. Astfel, integrarea este procesul de
atingere a stadiului de uniune.
Larousse Dictionnaire defineste integrarea ca intrare intr-un subansamblu, iar Dictionnaire des sciences economiques subliniaza ca integrarea evoca, intr-o maniera generala, fie incorporarea unui element strain intr-un ansamblu, fie trecerea de la o stare difuza la una constienta; totdeauna, in notiunea de integrare este inclusa cea de unitate – ceea ce este dispersat se uneste. La fel ca Dictionnaire economique et financier, acesta considera integrarea ca un aspect al concentrarii, viziune ingusta, care nu mai corespunde evident prezentului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Integrare europeana 1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs integrare europeanacurs studii europene
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan