Curs Intraneturile

Incarcat la data: 18 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

Intranetul reprezinta o utilizare a tehnologiilor Internet cu o dezvoltare mai rapida ce transforma modul de comunicare al companiilor cu angajatii, vanzatorii, clientii si furnizorii. Un Intranet, reprezinta deci aplicarea tehnologiilor internet la nivelul unei retele private LAN sau WAN a unei organizatii.

Pe masura ce creste popularitatea site-urilor Web interne (adica a intraneturilor), creste si cererea de noi instrumente si solutii bazate pe Web. Intraneturile putem spune ca au readus   concurenta pe piata programelor de productivitate.

in cadrul unui intranet se pot utiliza browsere universale, cum ar fi Netscape Navigator si Microsoft Internet Explorer si se pot realiza urmatoarele operatii uzuale: se pot vizualiza documente create pe o varietate de platforme, se poate crea si revizui continutul lor, se poate participa la discutii si la newsgroup-uri, se poate vizualiza si interactiona cu prezentari multimedia, se poate lucra cu date si explicatii existente care nu sunt bazate pe HTML si exista acces nelimitat la Internet.

Aceste retele , intraneturile, ofera numeroase aplicatii utile care asigura numeroase avantaje printre care: reducerea costurilor de operare, cresterea productivitatii, accesul rapid la informatii, facilitati inter-platforma, pret scazut si usurinta in utilizare.

in prezent, tehnologiile se modifica atat de rapid incat fiecare membru al unei organizatii trebuie informat in legatura cu ultimele noutati intr+un interval de timp foarte scurt.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Intraneturile". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINTERNETIntranetcalculatoare numericeaspecte securitate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...