Curs Suita de protocoale ATM

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2009

Autor: Rotari Ana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 47 kb

In modul de transfer asincron datele sunt transmise fragmentat, in celule de lungime fixa de 53 octeti, ceea ce permite transferul datelor la viteze foarte mari. Tehnologiile ATM permit realizarea comunicatiilor digitale de banda larga si de mare viteza, cu aplicatii multimedia, transmisii audio si video in timp real.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Suita de protocoale ATM". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSATMArhitecturi si protocoalecalculatoare numerice
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...