Curs Suita de protocoale IPX si SPX

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2009

Autor: Rotari Ana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 45 kb

Suita de protocoale de comunicatii IPX/SPX (Internetwork Pachet eXchange / Sequenced Pachet eXchange) se utilizeaza in retelele de calculatoare Novell (Netware), pe baza modelului client/server. IPX este un protocol de nivel OSI 3, fara conexiune, care incapsuleaza datele in datagrame.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Suita de protocoale IPX si SPX". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCALCULATOAREIPX si SPXArhitecturi si protocoale