Retele de calculatoare - partea 1

Incarcat la data: 25 Mai 2011

Autor: Ariton Raul-Meir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 49

Tip fisier: zip

Marime fisier: 725207 kb

O caracteristica esentiala a pregatirii elevilor in cadrul invatamantului profesional si tehnic este necesitatea corelarii competentelor dobandite in cursul formarii profesionale cu cerintele impuse in practicarea ocupatiilor compatibile cu calificarea profesionala obtinuta in urma certificarii. Din acest motiv, restructurarea invatamantului a insemnat printre altele si alegerea ca punct de plecare in stabilirea competentelor tocmai finalitatea actului educational, si anume, cerintele impuse de piata muncii.


Prin materialul prezentat, autorii au dorit sa propuna profesorilor, maistrilor instructori si tutorilor de instruire practica implicati in pregatirea de specialitate a elevilor care urmeaza specializarea Tehnician operator tehnica de calcul nivel 3, care face parte din domeniul Electronica si automatizari, continuturi orientative in concordanta cu competentele, criteriile de performanta si conditiile de aplicabilitate stabilite de standardele de pregatire profesionala.


Materialul propus acopera continuturile prevazute pentru unitatea de competenta 27 Retele de calculatoare, si este insotit de unele sugestii metodologice referitoare la la metodologii, locatii de desfasurare a orelor de instruire si metode de evaluare recomandate pe continuturi tematice.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Retele de calculatoare - partea 1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Invatamantretele de calculatoare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...