Standarde de implementare a RC

Incarcat la data: 09 Martie 2010

Autor: marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 8 kb

Retele de calc.-reprezinta o asociere de camera in care sint implasate statii de lucru si pe fiecare din ea este instalataun system de operare care gestioneaza cu aceasta retea. In ultimul timp sint introduce 2 notiuni:
a-Intranet-care reprezinta o retea locala si se comporta ca o intitate separate de internet si aceasta structura este protejata  de reteua globala de internet.

b-LAN – o retea care are interconexiune cu reteaua globala internet si a aparut ca o replica a retelelor telefonice.
LAN- local aria network   
Orice retea in care se efectuiaza transmisiuni de date se divizeaza in standarte X25 pentru retele de comunicatie si IEE802 pentru  retele LAN.
Standartul IEE802 subdinziunea.3  reprezinta standartul  care are viteza de acces  10mb/sec a retelelor  de calculatoare de calculatoare si o impedanta de 50 OHM. Pentru prima data in baza retelelor cu cablu axial standartul respectiv a specificat cerintele de baza pentru RC in baza cablurilor groase si subtiri, tipul conectoarelor, lungimea mazima a segmentului de retea  si nr. Maxim de calculatoare intrun segment. Deasemenia prin acest standart a fost specificat structura unui frein sau unui cadru cu ajutorul caruia se efectuiaza transferului de date prin retea.

Transferul de date se efectuiaza prin Dategrama care reprezinta pachetele de date, schimbate la nivel de retea si care poarta informatii de adresa si le permite gruparea independenta la destinatie. Pachetele trebuie sa aiba expresia adresei universale si cind intrun  nod sint mai multe procese contacte la retea Dategrama trebuie sa contina si adresa de post local de care urmeaza sa se conecteze. Ajunse in unul din nodurile retelei nu sufera schimbari dar se transfera mai departe pe adresa din preamblul Dategramei. In orice retea pentru transferul pachetelor se efectuiaza prin asa numiata rotare  a pachetelor.

Rotare – procesul de selectare a unei cai sau directie dintrun set posibile si este determinata de urmatorii criterii:
-simplitatea (selectare traseului cel mai simplu) –fiabilitate –stabilitatea  -optimala
Pentru a efectua o rotare se aplica algoritmii adaptive si neadaptivi prin rotare statica si rotare dinamica. Pentru rotarea statica deciziile de rotare  le ia administratorul nodului corespunzator a retelei. Prin rotare dinamica poate fi schimbata decizia de transfer a pachetelor la schimbarea topologiei sau la varierea  parametrilor de transfer.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Standarde de implementare a RC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCALCULATOAREImplementarecalculatoare numerice