Tehnologia Token Ring

Incarcat la data: 09 Martie 2010

Autor: marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Retelele TR ca si retelele Ethernet  sunt destinate p-u transmiterea datelor in retea care p-u cazul dat  e indeplinit prin segmente de cablu care unesc toate statiile de lucru ale retelei care sunt unite in inel.  Inelul se percepe ca o entitate  cu acces comun si accesul nu se efectuiaza in mod aliator ca la Ethernet  ci strict determinat,bazat pe transmiterea  drepturilor de utilizare, a statiilor de lucru in inel intr-o consecutivitate anumita.
       
Acest drept se transmite prin intermediul unui cadru de format special numit marker  in engleza (token).Tehnolog. TR a fost elaborate  de catre IBM si in baza acestei tehnologii a fost elaborate standartul 802.5.Cea mai raspindita retea in IBM este reteaua TR ,din care cauza raspindirea utilizarii e pe aceste dispositive.
       
Retelele TR Lucreaza la 2 tipuri de viteze  4 si 16 MB/s ,conform tehnologiei date ,echipament cu diferita viteza de transmitere a datelor nu se permite. P-u controlul retelei una din statiile de lucru  a inelului indeplineste functia de monitor activ,acest monitor activ se allege din timpul initializarii inelului  ca statie cu valoare maxima a adresei  MAC.Daca  aceasta statie iese din functie initializare ainelului se repeat si se alege un nou monitor active.P-u ca reteaua sa poata determina iesire adin functie a monitorului active ,acest monitor periodic o data la 3 secunde transmite un pachet special in inel,daca daca timp de 7 secunde nu apar aceste pachete inelul se reinitializeaza.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnologia Token Ring". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCALCULATOAREfacultatea de tehnologie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...