Curs Inventar de Valori Personale

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2010

Autor: id mess:diploma2you

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 48 kb

Individul poate fi descris in masura in care reactioneaza la anumite situatii, adica in functie de trasaturile caracteristice ale comportamentului sau. De asemenea, poate fi descris in termeni de motivatie cu referire, de exemplu la valorile de care este el atasat. Aceste doua tipuri de masuri sunt importante pentru evaluarea individului.

Sistemul de valori al unei persoane poate servi la a determina ceea ce acesta face, sau la gradul de reusita al acesteia. Deciziile sale imediate, la fel ca si proiectele pe termen lung, sun influentate de propriul sau sistem de valori. Satisfactia sa personala depinde, in mod general de posibilitatea, mai mare sau mai mica de a-si exprima propriile valori in cadrul vietii cotidiene. Existenta valorilor incompatibile, sau in conflict intre propriile sale valori fata de ale altora stau deseori la originea problemelor personale si interpersonale.

Una din metodele de masurare a valorilor individuale consista in a determina importanta pe care persoana o ataseaza acestora la diverse activitati (1). Utilizand acesta abordare, inventarul de valori personale S.P.V. are ca obiectiv masurarea anumitor valori cheie, gratie carora este posibil de a determina in ce masura individul face fata problemelor cotidiene (2).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Inventar de Valori Personale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: individcurs sociologieinventarvalori personale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan