Mobilitatea Populatiei

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7 kb

O lunga perioada de timp, mobilitatea populatiei in demografie a fost apreciata numai la aspectul ei spatial sau geografic.

Cunscuta sub denumirea de migratie, fie ea interna sau internationala,notiunea de mobilitate sociala, adica de trecere dintr-o stare sociala in alta a inceput sa fie studiata din deceniul III al sec.XX.

1.Fenomenul mobilitatii
Mobilitatea populatiei este un fenomen ce prezinta un interes pentru mai multe stiinte socioumane.
Pt:*demografie:care se concentreaza pe miscarea populatiei urmarind in principal modalitatile tehnice de inregistrare si evaluare pe calcularea indicatorilor globali si specifici ai fenomenului.)

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mobilitatea Populatiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MOBILITATEPOPULATIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan