Curs Spectroscopie si LASERI. SPETROSCOPIE

Incarcat la data: 30 Mai 2007

Autor: pozytron

Pret: 100 credite

Numar pagini: 114

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

3 (1 review)

History of spectroscopy
L. spectrum - appearance, an apparition, from spectare, to behold
G. skopein - to view


Spectroscopy is used to determine identity, quantity, structure, adn the environment of atoms, molecules, and ions by analyzing the fadiation emitted or absorbed by atoms, molecules, or ions.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Spectroscopie si LASERI. SPETROSCOPIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursurilor
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...