Curs Tehnologii de sudare

Incarcat la data: 26 Decembrie 2009

Autor: BARGAOANU FLORIN

Pret: 80 credite

Numar pagini: 120

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6561 kb

Sudarea este un procedeu tehnologic de realizare a imbinarilor nedemontabile a unor componente metalice sau nemetalice prin interactiunea atomilor marginasi ai acestora. imbinarea ce rezulta in urma procesului de sudare poarta denumirea de sudura. Totalitatea opratiilor care concura la realizarea sudurii poarta denumirea, asa cum s-a mia aratat, de proces tehnilogic de sudare. Unui proces tehnologic de sudare ii este caracteristic un anumit procedeu de sudare.


Coeziunea locala in vederea obtinerii sudurii se realizeaza cu un aport de energie termica sau mecanica sau si termica si mecanica. Prin  aceasta atomii marginasi ai componentelor de sudat primesc energia necesara scoaterii lor din starea de echilibru stabil corespuzatoare unui nivel energetic minim.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Tehnologii de sudare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURS
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan