Spectroscopie si LASERI. LASING PROCESSES

Incarcat la data: 18 Octombrie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

As a basis for understanding lasing processes, a few subjects in physics are needed:
1. Basic elements of the structure of matter - the atom.
2. Wave theory - especially electromagnetic waves.
3. The interaction of electromagnetic radiation with matter.
2.1 Bohr model of the atom. Lasing action is a process that occurs in matter. Since matter is composed of atoms, we need to understand (a little) about the structure of the atom, and its energy states.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spectroscopie si LASERI. LASING PROCESSES". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSLASING PROCESSES
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...