Spectroscopie si LASERI. OPTICAL CAVITY

Incarcat la data: 18 Octombrie 2007

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 17

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

In every laser cavity there are (at least) two mirrors at the end of the laser. These mirrors are facing each other, and their centers are on the optical axis of the laser. The distance between the mirrors determines the length of the optical cavity of the laser (L).


There are different shapes of mirrors, with different lengths between them. A specific optical cavity is determined by the active medium used, the optical power in it, and the specific application.
The explanation here will summarize the design principles of an optical cavity:
- Important definitions.
- Losses inside optical cavity.
- Common optical cavities.
- Stability criterion of laser optical cavity.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spectroscopie si LASERI. OPTICAL CAVITY". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSOPTICAL CAVITY
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan