Spectroscopie si LASERI. SISTEMUL LASER

Incarcat la data: 18 Octombrie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Sistemul laser
Laserul este un sistem similar cu un oscilator electronic. Un oscilator este un sistem ce produce oscilatii fara un mecanism extern conducator. Pentru a descrie un oscilator utilizam analogia acustica: Un sistem de amplificare audio se compune din microfon, un amplificator si un difuzor.


Cand microfonul se pune in fata difuzorului, se formeaza un circuit inchis, si se aude un sunet in difuzor. Sunetul se produce spontan, fara nici o sursa externa.
Explicatie: Zgomotul intern din difuzor este detectat de microfon si amplificat, si atunci semnalul amplificat este adus din nou in microfon. Aceasta retroalimentare continua pana cand se aude un semnal audio.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spectroscopie si LASERI. SISTEMUL LASER". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSradiatia laser
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...