Spectroscopie si LASERI. THE LASER SYSTEM

Incarcat la data: 18 Octombrie 2007

Autor: luminita carol

Pret: 80 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

The Laser System
The laser is a system that is similar to an electronic oscillator. An Oscillator is a system that produces oscillations without an external driving mechanism. To demonstrate an oscillator, we can use the familiar acoustic analog.


A sound amplification system has a microphone, amplifier and speaker. When the microphone is placed in front of the speaker, a closed circuit is formed, and a whistle is heard out of the speaker. The whistle is created spontaneously, without any external source.


Explanation: The speaker's internal noise is detected by the microphone, amplified and the amplified signal is again collected by the microphone. This positive feedback continues until a loud whistle is heard.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Spectroscopie si LASERI. THE LASER SYSTEM". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSobsession the club
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan