Curs PRESIUNI ASUPRA MEDIULUI

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 33

Tip fisier: zip

Marime fisier: 719 kb

Activitatile din agricultura se desfasoara pe suprafata de 14,7 mil. ha care reprezinta 61,79% din teritoriul national. Aceste activitati pot influenta negativ factorii de mediu, inclusiv solul, iar prin acesta si apele freatice sau de suprafata.

O serie de factori cum sunt seceta care afecteaza circa 7,1 mil ha, excesul periodic de umiditate din sol pentru 3,78 mil. ha, regimul eolian care coroborat cu textura nisipoasa a determinat eroziunea eoliana pe 0,378 mil. ha si variatia nivelului apelor freatice legata de regimul de precipitatii, determina restrictii puternice asupra utilizarii solului in agricultura.
   

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs PRESIUNI ASUPRA MEDIULUI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDIUUMIDITATEEOLIANpresiuni asupra mediului
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan