Curs SPSS. ARCHITECTURE OF SPSS FOR WINDOWS

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

When SPSSWIN is launched the Data Editor (spreadsheet) appears. From the Data Editor the user may enter data in a new or existing file, perform various transformations and modifications on data, request various statistical procedures, etc.  


The results of various procedures, including charts, appear in the Output Navigator window.  In this window the user can edit the output.


When more than one Output Navigator window is open, output generated by various procedures is routed to the "designated" Output Navigator window. To make a window the designated window click anywhere on the window. The top edge of the designated window will be blue (and gray when it is not the designated window).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs SPSS. ARCHITECTURE OF SPSS FOR WINDOWS". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...