Curs SPSS. FILES CREATED AND USED BY SPSSWIN

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

The user can create new data files using the data editor or use SPSSWIN data files created by others (students in COM5331 will be asked to use a variety of files created by the instructor or past students in the course).  
SPSSWIN data files have the extender ".SAV".


It is possible to use other types of files in SPSSWIN 10.0.  They include:
1.    SPSS/PC+ system files
SPSSWIN will read SPSS/PC+ system files if they have the extender ".SAV".  If you have an ASCII file (designed to be used with SPSSPC+) that you wish to analyze using SPSSWIN, it is much better to construct a system file than work with a "raw" data file (ASCII).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs SPSS. FILES CREATED AND USED BY SPSSWIN". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan