Curs SPSS. PREPARING QUESTIONNAIRE DATA

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2007

Autor: luminita carol

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

What are data?
In surveys, data are numeric values representing responses to questions. Information used as a basis for drawing conclusions and in decisionmaking It is assumed that there is too much information to digest and understand without tools such as computers and statistics.


It is assumed that we will analyze data to simplify or reduce the information; we are then better able to describe what is known. Sources of data:  We collect it ourselves (basic research), look at data others have collected in their research (secondary research). The word "data" is plural.  "Datum" is the singular form.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs SPSS. PREPARING QUESTIONNAIRE DATA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan