Analiza statistica a potentialului economic

Incarcat la data: 08 Aprilie 2010

Autor: simona baltag

Pret: 50 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 281 kb

Desfasurarea activitatii economice impune consumul a diverse resurse: naturale, umane, materiale, informationale etc. Resursele atrase in activitatea economica pot fi studiate atat ca resurse avansate sau ocupate (capital fix, capital circulant, forta de munca, factorul natural) car si ca resurse consumate, consumul de factori de productie, care daca este exprimat valoric este cuprins in costurile curente ale productiei (amortizare capitalului fix, fondul de salarizare, cheltuielile cu materiale circulante.)


Caracterul eterogen al resurselor avansate/ocupate face dificila determinarea unui indicator de ansamblu al acestora; de aceea, obisnuit, analiza statistica priveste fiecare din elementele componente in parte. unele resurse consumate pot fi exprimate atat in unitati fizice; toate pot fi exprimate valoric.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza statistica a potentialului economic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECONOMIE
Comentarii

TEAPA! documentul este parte a unui curs! nu descarcati

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan