Curs Comportamentul consumatorului

Incarcat la data: 14 Martie 2010

Autor: iulia elena

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

Consumatorii se confrunta cu schimbari majore in stilul lor de viata si in obiceiurile de consum, induse de diferite influente culturale, sociale, economice si tehnice. Mobilitatea crescanda a populatiei, a productiei, a simbolurilor, a banilor si informatiei schimba identitati si modifica loialitati. Pentru majoritatea indivizilor, consumul este un mod „natural” si general acceptat de a-si construi identitatea – „Sunt ceea ce cumpar si cum cumpar!”
   
Schimbarile rapide si riscurile potentiale impun constientizarea cetatenilor asupra consecintelor consumului. Acestia au nevoie de informatii si de educatie pentru a intelege diferenta dintre o necesitate reala si una imaginara, pentru a deveni selectivi si a putea cu adevarat sa-si satisfaca nevoile si interesele.
   
Consideram ca piata berii in Romania, fiind acoperita de o gama larga de produse, satisfactie pe care consumatorul o resimte, apeland la un anumit sortiment, nu o resimte doar datorita calitatilor intrinseci ale produsului. In fapt, pentru consumator calitatea berii nu se manifesta ca un factor absolut esential, el neavand suficiente informatii pentru a putea compara marcile, facand referire la procesul de fabricatie a berii si la alte caracteristici tehnice la care consumatorul fie nu are acces fie nu este direct interesat de ele.  
     
Istoria este cea care autentifica valorile. Iar istoria celei mai bune beri a romanilor reprezinta mai mult decat o simpla traditie. Este in primul rand o experienta acumulata,  in decursul anilor, o continua perfectionare dusa mai departe de pasiunea oamenilor. Istoria celor peste 125 de ani a facut din Ursus un brand puternic, a desavarsit un gust unic, perfect echilibrat si a dat calitatea recunoscuta a celei mai bune beri romanesti.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Comportamentul consumatorului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIEURSUSfestivalul beriicomportament civic
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...