Curs Formule statistica

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: BUCUR MIHAI VICTOR

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 154 kb

Media aritmetica simpla se foloseste pentru seriile in care fiecare nivel al caracteristicii este purtat de o singura unitate statistica. Media aritmetica ponderata se foloseste in cazul seriilor cu frecvente. 

Daca se micsoreaza fiecare varianta a caracteristicii de un anumit numar de ori ”k”, atunci media seriei se micsoreaza de acelasi numar de ori. b.  Daca frecventele seriei se micsoreaza de un numar „c” de ori, atunci media aritmetica ramane neschimbata. Aceasta proprietate se aplica numai seriilor cu frecvente.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Formule statistica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CalculFRECVENTEformulemedia aritmeticacurs statistica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan