Statistica - instrument de cunoastere si conducere in economie

Incarcat la data: 15 Noiembrie 2010

Autor: trandafir alina miarbela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 181 kb

Ca domeniu de activitate statistica a aparut din nevoia sociala reala de a cunoaste in expresie numerica diferite fenomene si procese ale activitatii umane. Inceputurile activitatii statistice se identifica in cele mai vechi forme de organizare ale societatii.

In evolutia sa, statistica s-a imbogatit continuu odata cu progresul stiintific si tehnic general, cu realizarile celorlalte stiinte, transformandu-se din ce in ce mai mult intr-o disciplina de granita.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Statistica - instrument de cunoastere si conducere in economie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ECONOMIECUNOASTEREcurs statistica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...