Aivanhov, Omraam Mikhael - Cartea Magiei Divine

Incarcat la data: 11 Februarie 2010

Autor: Johana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 47

Tip fisier: zip

Marime fisier: 88 kb

Initierea este o munca pe care fiecare o face asupra lui insusi, o munca neintrerupta de organizare interioara, de purificare, de stapanire de sine. Ori, ceea ce se petrece acum, acest interes pe care il constatam din ce in ce mai mult pentru lucrarile de magie si ocultism este mai mult decat ingrijorator. Pentru ca el nu exprima nevoia unei spiritualitati adevarate ci dorinta de a intra intr un domeniu necunoscut, misterios, interzis.

 

De altfel, vedem rezultatele: aceste carti nu fac oamenii mai intelepti, mai echilibrati, mai puri; din contra, ele descatuseaza in ei forte obscure, zapacesc ideile lor, fac din ei victime ale entitatilor inferioare, care nu cauta decat sa se hra-neasca pe seama oamenilor.


Timp de secole Biserica a combatut, pe nedrept, traditia initiatica. Dar ceea ce e pe cale de a se produce acum: stiintele oculte puse la dispozitia tuturor oamenilor slabi, viciosi, rau intentionati, nu e de dorit. Daca Initiatii din trecut au dat ca precept: „a tacea” este pentru ca stiau ca secretele stiintei initiatice puteau deveni arme foarte periculoase in mainile oamenilor care nu erau pregatiti sa le primeasca. Pentru ca natura umana este astfel facuta ca, orice ii veti revela, adevarurile cele mai sublime, mai divine, ea va incerca sa le utilizeze pentru a servi interesele sale cele mai personale si egoiste. De aceea tot ceea ce se da oamenilor pentru binele lor, pentru salvarea lor, ei deturneaza si utilizeaza in realitate pentru ruina lor si a altora.


Din ce in ce mai multe experimente se fac acum pentru a descoperi puterile gandirii, influentarea obiectelor sau fiintelor umane, actiunea la distanta, aflarea de informatii secrete. Exista persoane care se exerseaza pentru a influenta prin gandire atletii care participa la competitii sportive si astfel sa i faca sa castige pe unii si sa i faca sa piarda pe altii. Fara sa vorbim de cei care se ocupa sa impregneze obiecte cu influente nocive pentru a le trimite, sub aparenta cadourilor, unor demnitari sau inalte personalitati in scopul de a le dauna si a slabi tara lor. Toate aceste cercetari care se fac asupra puterii gandului, pentru a o utiliza intr un scop distructiv, sunt la fel de periculoase ca si cercetarile asupra armei atomice si, din punct de vedere moral, ele sunt inca si mai de condamnat. Omul nu are dreptul de a se servi de acest factor divin, gandirea, pentru a face rau. Aceasta e magie neagra, iar cei ce o practica trebuie sa stie ca mai repede sau mai tarziu vor fi pedepsiti.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Aivanhov, Omraam Mikhael - Cartea Magiei Divine". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CARTEAMAGIEDIVINA