Drept bisericesc

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: comenzilucrari

Pret: Gratuit

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

1 (1 review)

Activitatea jurisdictionala sau conducatoare a Bisericii a fost si ea impartita, dupa modelul statului, mai mult sau mai putin intemeiat, in trei sectiuni: activitate legislativa sau deliberativa, activitate executiva si activitate judecatoreasca.

Prevederile legale bisericesti privitoare la organele sus mentionate se gasesc in  principal in Statutul pentru organizarea si functionarea Bisericii Ortodoxe Române adoptat in anul 1949, cu modificarile ulterioare, act normativ bisericesc ce constituie Constitutia Bisericii Ortodoxe Române, si care a fost completat de o serie de regulamente de aplicare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept bisericesc". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTBISERICAburse drept