Misiologie

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2011

Autor: rosca rodica

Pret: 80 credite

Numar pagini: 93

Tip fisier: zip

Marime fisier: 281 kb

Curs Misiologie (anul IV, sem I)

 

Prin participarea la viata liturgica a Bisericii, prin marturia vietii si slujirea aproapelui, preotul si credinciosii trebuie sa predice cu cuvantul si cu fapta lor, cu ecou, pentru ca parohia sa devina o comunitate marturisitoare, incat cei din afara sa ajunga la intrebarea celor care au ascultat predica Apostolilor in ziua pogorarii Duhului Sfant: „ce sa facem?” (FA 2, 37).


Reprezentantii gruparilor «misionare» sectare afirma, cu oarecare sentiment de satisfactie ca Bisericile Ortodoxe au devenit un teren fertil pentru proliferarea comunitatilor formate din adeptii lor. in strategia misionara a acestor grupari sectare, prozelitismul in randul crestinilor ortodocsi despre care spun ca sunt crestini prin nastere nu prin convertire, ocupa un loc important. Acest prozelitism cunoaste azi o evolutie destructiva in multe tari ortodoxe.


Miscarea evanghelica fundamentalista, cu gruparile si sectele ei penticostale si harismatice, care pretinde a fi adevarata mostenitoare a protestantismului nu ezita sa acuze Bisericile traditionale, inclusiv cea ortodoxa, ca ar fi pierdut caracterul lor evanghelic, misionar, apostolic.
 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Misiologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LiturgicaBisericii
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan