Curs Termotehnica

Incarcat la data: 06 Decembrie 2009

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 175 kb

Numarul de parametri de pozitie independenti care determina univoc pozitia unui mecanism poarta denumirea de grad de mobilitate. Sistemul de coordonate la care se raporteaza parametrii este solidar cu baza, deci face parted din constructia mecanismului.
In cazul lanturilor cinematice exista o notiune similara care are aceeeasi modelare, dar care poarta numele de  grad de libertate. In acest caz sistemul de referinta este situat in afara lantului cinematic. Gradul de libertate al lantului se determina ca fiind diferenta dintre numarul de necunoscute si numarul de ecuatii care intervin in problema pozitiilor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Termotehnica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSauditarea sistemelor
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan