Curs Teoria Transmisiunii Informatiilor. SURSE MARKOV

Incarcat la data: 24 Mai 2007

Autor: sebivaduva

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Introducere teoretica
Consideram o sursa care emite simboluri din alfabetul X ={xk}, |X|= M , la momente de timp succesive, 0 1 2 ..., , , , , ,... k t t t Kt .
Daca emiterea unui simbol de catre sursa X este conditionata numai de valoarea simbolului precedent, atunci sursa indeplineste conditia Markov.


Pentru un lant Markov, notat 0 1 2 X ,X ,X ,K, valoarea curenta a unei v.a. Xk la momentul de timp tk oarecare se numeste stare, se noteaza k si apartine spatiului starilor S = {1,2,3,K}.
Un lant Markov finit este definit pe multimea starilor sale ce formeaza alfabetul starilor S = {1,2,K,k}, satisfacând conditia Markov.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Teoria Transmisiunii Informatiilor. SURSE MARKOV". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSmarkov
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...