retele ISDN

Incarcat la data: 13 Aprilie 2010

Autor: FIERASTRAU ANA

Pret: Gratuit

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 44 kb

Urmare a diversificarii cererii de servicii, pe plan mondial, a aparut necesitatea crearii unei retele publice care sa poate integra o mai mare varietate de comunicatii (voce, date, mesaje, mesaje scrise, imagini si grafice). Astfel, in perioada 1980 - 1990 s-au definit standardele pentru o retea digitala de servicii integrate ISDN.
   

Tinand cont de evolutia retelei telefonice nationale prin cresterea gradului de digitalizare, ca si de implementarea semnalizarii nr.7, s-au creat conditiile de introducere a ISDN-ului in cadrul retelei ROMTELECOM.
   
Prima faza de dezvoltare a ISDN pe banda ingusta care utilizeaza pentru servicii de voce date, texte, imagini fixe sau lent variabile canale de banda ingusta.Asa ca va vom oferi centrale digitale actuale ale ROMTELECOMULUI.
   
ISDN de banda ingusta asigura un flux digital, pana la terminalul abonatului care contine 2 canale de comunicatie de tip B si un canal de semnalizare de acest flux 2B+D este denumit acces de baza. Acesta asigura abonatilor servicii de baza ca: comiunicatii de voce, teletext, fax, transmisiuni de date. Utilizarea acesului de baza permite folosirea liniei telefonice existente pentru conectarea terminalului ISDN la centrala ISDN.
   
ISDN de banda ingusta poate utiliza fluxuri de 2Mb/s pana la utilizator. Se asigura astfel in acest primar de tip 30B+D cu aceleasi servici ca la acesul de baza dar cu posibilitatea de acces simultan la mai multe canale de comunicatie.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "retele ISDN". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATIICursuricursuri isdn
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan