Curs Transmisiuni Analogice si Digitale. TEHNICA PRODUCERII SEMNALELOR CU MODULATIE LINIARA

Incarcat la data: 28 Iunie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Performantele echipamentelor folosite pentru producerea semnalelor cu ML, denumite pe scurt modulatoare, sunt determinate in mare masura de operatorul de produs; mai mult, parametrii realizati de acest bloc trebuie 1uati in consideratie in definirea cerintelor impuse filtrului. Cand este posibil, operatoarele de produs sunt realizate cu multiplicatoare analogice; in multe situatii practice se folosesc solutii care aproximeazä multiplicatorul cu circuite neliniare, la care produsul semnalelor de intrare apare ca o componenta alaturi de multe altele.


Tehnica de realizare a operatorului de produs sta la baza urmatoarei clasificari a echipamentelor folosite pentru producerea semnalelor cu modulatie liniara:
- modulatoare cu dispozitive neliniare;
- modulatoare cu comutator (chopper);
- modulatoare cu multiplicatoare analogice (constituite cu componente discrete sau integrate);
- modulatoare la care modulatia se realizeaza direct pe circuitul rezonant.
O alta clasificare interesanta a acestor echipamente fo1oseste drept criteriu structura spectrala a semnalului de la iesirea operatorului de produs.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Transmisiuni Analogice si Digitale. TEHNICA PRODUCERII SEMNALELOR CU MODULATIE LINIARA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSdigitale simpleanaliza tehnica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan