Curs Gramatica Engleza

Incarcat la data: 26 Noiembrie 2009

Autor: Adrian Matei

Pret: 80 credite

Numar pagini: 40

Tip fisier: zip

Marime fisier: 76 kb

Future continuous, function
The future continuous refers to an unfinished action or event that will be in progress at a time later than now. It is used:
a. to project ourselves into the future and see something happening: This time next week I will be sun-bathing in Bali.
b. to refer to actions/events that will happen in the normal course of events: I'll be seeing Jim at the conference next week.
c. in the interrogative form, especially with 'you', to distinguish between a simple request for information and an invitation: Will you be coming to the party tonight? (= request for information) Will you come to the party? (= invitation)
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Gramatica Engleza". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSLIMBAENGLEZA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...