Curs Law of contract

Incarcat la data: 26 Noiembrie 2009

Autor: Adrian Matei

Pret: 80 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Types of terms
- whether a statement is a term of a contract is important to establish, because only if a promise is a term of the contract can a party sue for the breach of the contract (i.e. for breaking the promise)


1. Terms implied in fact
The following matters should be taken into consideration when considering the terms implied in fact
1. Reasonableness and equitableness: The implied term must be reasonable and equitable

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Law of contract". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LIMBILaw Abiding Citizen
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan