Literatura americana

Incarcat la data: 16 Februarie 2010

Autor: Naiman Diana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 154

Tip fisier: zip

Marime fisier: 384 kb

Course Description
This course is a survey of American literature from the American Renaissance to the present and is designed to provide insight into the cultural construction of "America" from the perspective of its writers.


Course Learning Objectives
Upon completion of this course, students should know:
  1. to look upon American literary texts with a critical eye
  2. the literary history of America from the American Renaissance to the present
  3. selected texts of American literature from the American Renaissance to the   present
  4. selected theories of American literature
  5. major figures and developmental trends in American literature

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Literatura americana". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSENGLEZALimbi straine
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...