Tehnologia de fabricatie, mentenanta si recuperare

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2011

Autor: Valutzu Alb

Pret: 50 credite

Numar pagini: 31

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1166 kb

Prima parte din cursul de Tehnologia de fabricatie, mentenanta si recuperare

Capitolul 1. Bazele elaborarii tehnologiei de fabricatie.


1.1. Conceptul de tehnologie in proiectarea si fabricatia sistemelor tehnice.
1.1.1. Activitatea de productie.
Furnizarea de produse si servicii constituie ratiunea de a fi a oricarei unitati economice.
Functiunea de productie include ansamblul proceselor de baza si auxiliare prin care se realizeaza obiectivele tehnice si economice materializate, realiste si definite initial. Prin actiuni manageriale la toate nivelele organizatorice are loc transformarea resurselor materiale si intelectuale. Procesele de productie trebuie sa fie orie n t ate s pre s a tisfacerea clientului si spre realizarea de produse,servicii.


Activitatilor din toate domeniile de activitate se bazeaza pe o tehnologie: ansamblul de actiuni definite prin etape, parametrii, echipamente, materiale, derulate pentru a obtine caracteristici de utilizare pentru un produs sau serviciu, intr-un cadru managerial optimizat tehnic si economic.


Trecerea la productia industriala nu este posibila fara aplicarea procedeelor tehnologice calificate, adecvate pentru obtinerea semifabricatelor, a reperelor, iar in final a produsului, respectiv serviciului, inglobate in tehnologie de fabricatie. Ea trebuie privita evolutiv, intr-o continua dezvoltare si perfectionare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnologia de fabricatie, mentenanta si recuperare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: RecuperareFabricatieMENTENANTA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...