Calitate si performanta in turism

Incarcat la data: 25 Aprilie 2010

Autor: OlmazuAnisoara

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 8 kb

La ora actuala, aproape in toate domeniile, atunci cand un agent economic primeste mai multe oferte si trebuie sa ia o decizie, alegerea lui se opreste in general asupra ofertantului care face precizarea si demonstreaza ca lucreaza in regim de asigurare a calitatii si ca produsele sale sunt certificate in conformitate cu cerintele specificate in seria de STAS-uri ISO 9000, ceea ce creeaza un grad si un nivel de comparatie cu produsele similare.

Notiunea de calitate se refera la activitatea de productie, dar si la produsele si serviciile oferite. Odata cu trecerea spre economia de piata se impune si o noua conceptie privind organizarea calitatii in intreprinderi deoarece economia de piata inseamna concurenta, iar unul din atuurile cele mai puternice in lupta concurentiala este calitatea superioara a produselor.

Tendinta permanenta spre obtinerea unui plus de calitate se manifesta si in domeniul preturilor la care sunt oferite serviciile. Managerii firmelor prestatoare de servicii trebuie sa fie constienti de faptul ca, la un pret egal, clientii vor prefera firma prestatoare care ofera servicii de o mai buna calitate, iar la calitate egala, serviciile care li se par mai ieftine.

Cand un client evalueaza calitatea serviciului de care a beneficiat, el nu disociaza diferitele componente ale acestuia. Pentru un client conteaza impresia de ansamblu si nu reusita relativa a actiunilor componente individuale.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Calitate si performanta in turism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSTURISMCALITATEECONOMIEmarketing in turism
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...