Curs de turism. Administrarea ariilor naturale protejate

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2008

Autor: dasha51

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Administrarea ariilor naturale protejate reprezinta ansamblul de masuri care se pun in aplicare pentru asigurarea regimului special de protectie si conservare, instituit conform dispozitiilor legale.


Odata declarata prin lege, o arie protejata trebuie sa fie efectiv administrata pentru a se mentine atat diversitatea biologica, cat si starea de echilibru a naturii, in general. Cel mai eficient management al unei arii protejate se aplica atunci cand managerii beneficiaza de   avantajul informatiilor dintr-un program de cercetare si detin fonduri pentru implementarea planurilor de management. Este adevarat ca, uneori, cel mai bun management presupune lipsa oricaror activitati, interventia umana fiind considerata ineficienta sau daunatoare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de turism. Administrarea ariilor naturale protejate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSTURISMarii protejate