Curs de turism. Impactul activitatilor umane asupra peisajului ariilor protejate

Incarcat la data: 11 Februarie 2008

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Ariile protejate includ in perimetrul lor ecosisteme fragile, biocenoze vulnerabile in raport cu modul de utilizare a terenurilor astfel incat, gama activitatilor umane cu impact negativ asupra acestora este foarte vasta. Cele mai agresive forme de interventie antropica asupra interrelatiilor dintre componentele naturale ale peisajului ariilor protejate pot fi:
1. agricultura;
2. silvicultura,
3. turismul;
4. transporturile;
5. industria.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de turism. Impactul activitatilor umane asupra peisajului ariilor protejate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSTURISM