Curs de turism. Padurile boreale

Incarcat la data: 18 Februarie 2008

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Personalitatea padurilor boreale este pusa in evidenta de trei superlative:
- Alaturi de padurile tropicale umede, reprezinta biomul cu cea mai mare extindere planetara (6000 km latime in Eurasia, intre Marea Norvegiei si Marea Bering  si 3500 km latime in America de Nord, unde poarta numele de padure transcontinentala); ocupa 1/3 dinsuprafata impadurita a Globului.


- in cadrul formatiilor forestiere ale Terrei, ocupa primul loc sub raportul productiei de masa lemnoasa;
- prezinta dispunerea perfecta in cadrul climatului boreal, formând o vasta centura in jurul Polului Nord

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de turism. Padurile boreale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSTURISM