Curs Marketing Turistic

Incarcat la data: 02 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 39 kb

5 (1 review)

1.1. Conceptul de marketing turistic (1) Dificultatile aparute in valorificarea patrimoniului turistic, in folosirea integrala a capacitatilor de transport si a celor hoteliere,  cererea de servicii suplimentare au generat cresterea interesului pentru implementarea marketingului in domeniul turismului.

1.1. Conceptul de marketing turistic (2)
-    Eugeniu Nicolescu defineste marketingul turistic ca fiind “acea politica promovata de o intreprindere de turism care, prin cercetarea permanenta a conditiilor pietei (a consumului turistic), atat prezente, cat si de perspectiva, urmareste sa determine adaptarea continua a ofertei proprii la aceste conditii in vederea satisfacerii optimale a cerintelor si realizarii, pe aceasta baza, a unei activitati economice rentabile”.
1.1. Conceptul de marketing turistic (3)
-    Oscar Snak defineste marketingul turistic ca fiind “strategia organizatorilor de turism si a prestatorilor de servicii turistice in conditiile existentei pietei cumparatorului, arta de a descoperi noi clienti, de a patrunde pe noi piete sau segmente de piata, de  a mentine si cultiva pietele traditionale”.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Marketing Turistic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: TURISTICcurs marketing