Turism international

Incarcat la data: 20 Iunie 2010

Autor: Coman Petruta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 43 kb

Introducere la capitol: Industria calatoriilor si a turismului  este considerata ca fiind cea mai importanta si mai diversa industrie a lumii. Multe natiuni o considera ca prima sursa de venituri a economiei, prima industrie generatoare de locuri de munca, prima industrie ce determina cresterea sectorului privat si prima industrie care determina dezvoltarea infrastructurii. Astfel, dezvoltarea turismului este incurajata, mai ales, in tarile in dezvoltare in care alte forme ale dezvoltarii economice cum ar fi manufacturile sau exportul de resurse naturale nu sunt viabile din punct de vedere comercial.
Obiectivul capitolului: Acest capitol va propune sa studiati si sa cunoasteti terminologia elaborata si recomandata de Organizatia Mondiala a Turismului, tipologia formelor de turism international, factorii care influenteaza dezvoltarea turismului international precum si tendintele inregistrate in evolutia turismului international.

 

Cuvinte cheie: calator, turism, vizitator, turist, excursionist, turism domestic, turism emitator, turism receptor, turism interregional, turism intraregional, regiune turistica, turism interior, turism national, turism international, factori economici, factori politici, factori sociali, activitati recreative, ecoturism , turism cultural, turism de pelerinaj, centre de termalism, tratamente medicale, turisti infirmi, voiaje profesionale, mediul ambiant, promovare turistica, conservarea mediului, planificare turistica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Turism international". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSTURISMcurs turismturism international
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan