Curs Informatica de Gestiune. SGBD

Incarcat la data: 29 Iunie 2007

Autor: Catabr

Pret: 80 credite

1. Sa se stabileasca varianta corecta pentru secventa de program care se refera la urmatoarea problema: Sa se intocmeasca statul de plata a salariului net (sal_net) pentru cei 34 de angajati ai unei societati comerciale (fiecare angajat se identifica prin marca), Stiind salariul brut (sal_brut) si impozitul ce se calculeaza conform cu grila de impozitare (limita1, limita2, limita3) in vigoare.
e. For i=1 To 34
marca(i)=InputBox("Marca salariatului:")
sal_brut(i)=InputBox("Salariul brut:")
Select Case sal_brut(i)
Case Is <limita1>limita3
sal_net(i)= sal_brut(i)-3*limita1*0.18-2*(limita2-limita1)*0.23-(limita3-limita2)*0.34-
(sal_brut(i)-limita3)*0.4
End Select
Next i
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Informatica de Gestiune. SGBD". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticaVisual Basic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan