Curs Project Design, Forms, Command Buttons

Incarcat la data: 22 Noiembrie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 34

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Review and Preview
You have now learned the parts of a Visual Basic project and the three steps involved in building a project:
1.    Place controls on the form.
2.    Set control properties.
3.    Write desired event procedures.


Do you have some ideas of projects you would like to build using Visual Basic?  If so, great.  Beginning with this class, you will start to develop your own programming skills.  In each class to come, you will learn some new features of the Visual Basic environment, some new controls, and elements of the BASIC language.  In this class, you will learn about project design, the form and command button controls, and build a complete project.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Project Design, Forms, Command Buttons". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan