Curs Visual Basic Introducere

Incarcat la data: 22 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Beginning Visual Basic introduces the world of computer programming by providing an interactive, self-paced tutorial to the Visual Basic programming language and environment.  The approach to a Visual Basic application are explained in step-by-step, simple, easy-to-follow terms.


Ten plain-English lessons explain the toolbox, event procedures, and many elements of the BASIC computer language.  Numerous examples are used to demonstrate every step in the application building process. The tutorial also includes several computer projects for you to build and try.  These projects illustrate practical applications of Visual Basic, including loan calculators, graphics programs, and even a simple video game!


Beginning Visual Basic is presented using a combination of over 400 pages of course notes (written in Microsoft Word format) and many Visual Basic examples and projects.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Visual Basic Introducere". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticaVISUAL BASIC NET
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...